В жестока месомелачка ще се превърне Фермата броени дни преди големия

...
В жестока месомелачка ще се превърне Фермата броени дни преди големия
Коментари Харесай

Жестока сеч на участници стартира във Фермата

В жестока месомелачка ще се трансформира " Фермата "  броени дни преди огромния край на 10 декември. В идващите дни от предаването безжалостно ще бъдат отстранени трима участници, които мечтаят да стигнат до края на риалитито и да побеждават като спечелили. В идната сеч ще оцелеят единствено шестима - трима мъже и три дами, и ще се борят с нокти и зъби за тлъстия чек от 100 000 лв..

В понеделник вечер започва първият от серията тежки елиминационни дуели. Един против различен на Арената застанаха двама от най-силните, борбени и способни мъже в стопанството - строителят и някогашен хандбалист Калин и пчеларят Яни.

 undefined

Спортистът завоюва първата борба, в която противниците трябваше да отмотаят въже от дървени колове, да сковат стълба и да стрелят с пясъчни торбички по винт. Шампионът от третия сезон обаче с лекост стопи разликата като се оправи по-добре в идващите тествания - коване на мост и сцепване на дърва.

Сблъсъкът ще продължи във вторник вечерта, когато ще стане ясно кой ще резервира мястото си в риалитито и кой ще се прибере вкъщи.

Следващото несъмнено място на Арената е непокътнато за учителката Нина, която до този миг не е влизала в пердах и не крие, че извънредно се опасява от физическия конфликт. Все още не е ясно дали тя ще избере за конкурент Камелия, Терминатора на сезона или жена от някогашния си тим „ Стари герои “ - многодетната майка Веселка или гимнастичката Валерия.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР